Rina

Rina var min første hund og kom til oss først på 80 tallet. Hun var en blandingshund der mor var Gordon Setter og var var en blanding av flere raser. Rina hadde sin første stand ved 1 års alderen og ble en eminent rypejeger og apportør. Dessverre var hun noe mørkeredd og bjeffet mye. Hun ble overtatt av noen venner av oss som bodde langt unna folk.

Melåheias G Karo

Karo kom til oss i 1986 og var av rasen pointer. Karo var også en fortreffelig jeger som fremskaffet premier både i UK og AK. På jakt var han en jeger av rang og arbeidet seg fram til mange flotte situasjoner. Karo ble over 15 år og var dypt savnet

Ztarek

Var også av rasen pointer og kom til oss på 90 tallet. Han ble bare sammen med oss i noen få år. Ble overtatt av en kollega der han døde etter kort tid uten at jeg fikk vite hva han døde av.

Hadseløyas Chica

Var av rasen Irsksetter og kom til oss i 2002. På grunn av skolegang og dårlig tid ble hun solgt videre til en familie på Senja. Der hørte jeg at hun oppnådde 2 AK før hun måtte avlives grunnet hjertefeil.

Ziva

En flott liten engelsksetter tispe kom til oss i 2011. Dessverre ble hun plaget av haseledds artrose og ble avlivet etter kun et år sammen med oss.